Vreemde momenten met Rochelle

Er zijn van die momenten dat je niet weet wat je moet zeggen of schrijven en voor mij is dat moment nu. Toch ga ik proberen iets in dit dagboek te zetten.

De laatste tijd is er veel veranderd en toch ook weer niet. Rochelle is gekomen en ik moet er steeds voor zorgen dat ik geen ruzie met haar krijg. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en lijkt er nog steeds niet helemaal ‘zichzelf’ te zijn. Ik ben echter ook niet altijd eenvoudig te begrijpen dat geeft hier nogal wat problemen. Een ding is me wel duidelijk, ze zal nooit de ware zijn daarvoor is ze veel te anders.

Het is niet alleen slecht hoor! Soms is het heel leuk zo zijn we zaterdagavond uit geweest naar de stad. Eerst poolen en daarna zijn we naar de Tapperij geweest en hebben we daar wat gedronken ze vond het ook een erg geslaagde avond.
Voor haar is het vooral moeilijk om te wensen aan de mensen in Apeldoorn, ze vindt de mensen onvriendelijk en volgens haar praten ze geen Engels of slecht.

Ik weet niet goed hoe ik met haar om moet gaan toch zal ik het nog wel leren. Dit is ook een leerproces voor mij, hoe ga ik om met iemand 24 uur per dag.

Hoe zal ik veranderd zijn als ze weg is? Ik weet het nog niet toch hoop ik dat zowel zij als ik hier beter uit komen.

4 Reacties

 1. Bedankt voor je reactie. Ik kijk altijd met veel plezier naar jullie site

 2. Dank je wel voor je vriendschap al die jaren en gefeliciteerd met je huwelijk.

 3. Hoi, ik heb net wat werk gelezen. Mooi ! Ik schrijf zelf ook gedichten en ik zou het leuk vinden wanneer je een link naar mijn site zou willen plaatsen.
  Het adres is: jansmawijngaarden.tripod.com

  alvast bedankt ! en veel succes !!!

 4. Ha die Bas!!!

  Je gedichten zijn vaak verrassend maar probeer ook eens iets positiefs te schrijven over het magische jaar 2001!

  succes toegewenst!!!!!!!!

  Marchel

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!