Ik ben een 8,5 bij hotornot

Nooit gedacht blij te zijn met cijfers, tot vandaag! Ik heb mij gisteren ingeschreven bij www.amihotornot.com aangemeld met een foto en ik heb zowaar na 206 stemmingen een 8.5 gekregen van de dames. Een bevestiging dus van wat ik eigenlijk al lang wist. Ik ben HOT bij hotornot,haha! Het stelt wel niks voor maar toch…

Wat is er verder nog gebeurd vandaag? Ik heb de pagina www.poezie.pagetostart.nl gevraagd en gekregen om te vullen met allerlei poëzie verwijzingen. Er zijn eigenlijk al genoeg van die pagina’s maar ik wil er ook verwijzingen op hebben naar Afrikaanstalige, Duitse en Engelstalige poëziepagina’s. Liever had ik eigenlijk geen Engelstalige maar ja anders zal het wel niet lukken. In ieder geval wil ik een goede pagina die anders is dan de bestaande pagina’s. Misschien hou ik het wel bij Afrikaans en Duits.
Dat was het wel weer..

1 Reactie

  1. Geinige site.Ik ben niet zo´n liefhebber van gedichten en pöezie,maar de songteksten zijn naar mijn mening wel goed.Eerlijke teksten.En die foto´s zijn ook wel leuk,vooral die figuur in de tuin/bos aan de tafel,begroeid met mos.Ben jij dat zelf?? :-))
    Groenten!
    Erik.
    webmaster of Here In My Heart
    http://www.heartbeatz.de (Tiffany fansite).

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!