Een fondue, een nieuw internetboek en… Rochelle komt.

Rochelle komt
De komende maand zal wel spannend worden, 21 Maart is er ‘Elvis, the concert’ maar nog belangrijker al durf ik dat nauwelijks te zeggen is dat eind deze maand Rochelle komt. Ze blijft ook gelijk voor een jaar. Ik zie erg naar haar komst uit en heb haar nooit echt vergeten. Benieuwd hoe het zal zijn. Ze heeft ooit eens gezegd….

Het is vandaag zes maart en ik heb al ruim een maand niet meer in mijn dagboek geschreven. Hoog tijd dus om dat weer eens te doen. Waarom ik niet geschreven heb? Nou gewoon, er was niks te schrijven zoveel bijzonders is er in deze maand niet gebeurt alhoewel… Twee weken geleden was Mieke jarig en ik was uitgenodigd voor het bowlen en de fondue na afloop. Zoals te verwachten was ging het bowlen rampzalig.. Was net niet laatste. De fondue was echter een groot succes. Ik had weer wat te vertellen en was zelf verbaast over wat ik te vertellen had. Er waren een aantal mensen die dachten dat ik teveel gedronken had maar dat was het in ieder geval niet, misschien iets anders.

Nieuw interneboek
Wat is er verder nog gebeurd? Nou ja een nieuw internetboek. Het is mij niet gelukt om Altavista (de oude provider) te overtuigen van de noodzaak van een vernieuwing van het boek dus heb ik maar een nieuw boek ingeklopt bij mijn eigen provider chello. Op deze pagina’s heb ik echter wel geprobeerd weer enige verbeteringen op het vorige boek te maken zo is er nu een lijst die je op de hoogte houdt van veranderingen. Het muziekje bij de startpagina is ook weer terug. Je kunt mij ‘Laat me’ horen zingen. Natuurlijk zijn er ook weer enige gedichten bijgekomen. Nieuw is ook de verwijspagina met onder andere een verwijzing naar Betty, zij maakt hele mooie thema’s voor op je computer. Ik heb zelf de verschillende schilders, Dali, Matisse al op mijn computer gehad. Trouwens ook Donald Duck.

Ik heb net Acda en de Munnik opgezet herinner me opeens dat ik nog zou vertellen waarom dat nummer zo belangrijker voor mij is. Dat doe ik dus morgen….

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!