Lonely this Christmas

Terwijl ik dit schrijf staat het nummer, Lonely This Christmas van MUD te spelen. Echt lekker nummer. Waar doet het me toch aan denken? Maar goed, ik ben hier om te beschrijven wat me allemaal de afgelopen dagen is gebeurd.

Zaterdag was er de halve dag de repetitie van de YCS. Een uur te laat, staande bij de deur dacht ik er over om maar weer terug te gaan totdat er mensen aankwamen die mij binnen haalden(?) . Er is nu ook een bewegingsmens die kijkt hoe wij moeten bewegen op het concert. Het komt er dus op neer dat we op sommige momenten niet moeten bewegen en op andere momenten iets!
Na afloop van ons deel van de repetitie hoorde ik nog iets leuks. Van een ex van mij, (zij zit ook bij het koor) hoorde ik dat haar moeder het nog steeds over mij heeft. Ze vindt mij beter dan het huidige vriendje van mijn ex. Margo (de ex) zegt dat het komt doordat ik gekookt heb voor haar moeder dat viel blijkbaar erg goed. Ik schijn hutspot gekookt te hebben helaas weet ik er zelf niks meer van.Ach ja schoonmoeders ik hou d’r wel van. Ik kan me dan ook goed voordoen als de ideale schoonzoon of misschien ben ik dat ook wel. Alleen is het dan jammer dat mijn vriendinnen mij voor de langere tijd niet zo zien zitten.

Iets anders wat ik ook van Margo te horen kreeg is dat ik nadat een relatie beëindigd is mijn ex- vriendin nog lang aankijk met een aparte blik, ik was me dat nooit bewust. Hoe kwamen we op dit onderwerp? Nou, mijn laatste ex (wat veel ex vandaag) klaagt erover bij haar huidige vriendje, ze voelt zich geintimideerd. Dat was het wel wat betreft de zaterdag. Er is verder niets bijzonders gebeurt het vermelden waard. Ben ook niet uit geweest. Zondag sla ik maar gewoon over. Ik kan er wel wat over vertellen maar het was geen dag om te onthouden kortom er gebeurde niks bijzonders.

Afgelopen maandag ben ik bij de bibliotheek geweest en heb daar de krant beken voor mogelijke baantjes, (Ik heb nog steeds niets van het hotel gehoord) er staat genoeg in zo’n krant maar niet met mijn vwo opleiding en journalistiek. Je zit goed met een solide middelbare beroepsopleiding of een leuke typcursusmaar voor mij dus niet. Ja produktiekrachten genoeg gevraagd maar dat red ik niet met mijn rechterhelft (bijna gevoelloos) dus daar begin ik maar niet aan. Lopend door de Oranjerie, het overdekte winkelcentrum zag ik een advertentie bij H en M ze zoeken mensen! Hoewel ik altijd gedacht heb te oud te zijn om als verkoper aangenomen te worden ben ik toch naar binnen gegaan. Volgens de mevrouw van de winkel hoeft leeftijd geen bezwaar te zijn. Ik weet zeker dat ik het kan. Gek misschien sta ik binnenkort wel kleding te verkopen.

De verdere dag heb ik besteed aan het werken aan de pagina’ s op het internet, er zijn verwijzingen naar de pagina’s onderling gekomen, nieuwe bijzondere foto’s, een nieuw gedicht (rood) en ook heb ik het cursiefje heb ik vernieuwd. Vanaf vandaag is er elke maandag een nieuw verhaaltje.

Mud - Lonely This Christmas (Official Video)

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!