Lang niet geschreven

Ik heb al heel lang niet meer geschreven. 16 april was de laatste keer. Iets zinnigs is al langer geleden. Goed laat ik eens vertellen wat er allemaal gebeurt is. Rochelle mijn vriendin uit Australië is gekomen en is alweer weg na een knallende ruzie. We konden het helemaal niet meer met elkaar vinden. We ergerden ons aan elkaar niet soms maar voortdurend. Ik kon niets meer goed doen en zij bij mij niet. Ik ga zaterdag proberen haar terug te halen uit Amsterdam waar
ze nu zit. Waar de ‘knallende’ ruzie over ging? Ruimte in bed, zij nam veel ruimte in beslag ik duwde haar weg!

Toch hebben we in de afgelopen weken ook veel leuke dingen gedaan. We zijn samen naar Het Loo geweest naar Utrecht, Zutphen, Den Haag, Amsterdam. In Utrecht hebben we de Domtoren beklommen. Dit is wel een hele belasting voor de knieën. Au! En de draaiorgels, groot hoor. In Zutphen de Librije bekeken, (een middeleeuwse bibliotheek).

29 April Koniginnenag in Den Haag. ’s middags alvast naar Den Haag gegaan aanvankelijk was het de bedoeling om en naar het Haagse gemeentemuseum en naar Madurodam te gaan. Voor beide was er echter geen tijd. Het werd Madurodam met de tentoonstelling van Japanse ijssculpturen. Mooie ontwerpen waren er bij. Ik was nog nooit eerder in Madurodam geweest. De miniatuurhuizen daar zijn toch wel heel apart hoor erg mooi.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!