Het is weer eens zover er moet mij weer iets raars overkomen alhoewel raar? Er is voor mij een blind date geregeld. Hoe dat kwam?

Telemarketing
Ik werk momenteel bij een telemarketingbureau in Apeldoorn. Het verloop van personeel is nogal groot en in de pauze van het werk werd er over oude medewerkers gesproken zo ook over Marie-Louise. De verhalen die er over haar verteld werden waren niet allemaal even vleiend. Zoiets maakt mij nieuwsgierig. Vervolgens vraag ik ,’Ik ben wel benieuwd wie dat dan is.’Ik ben nog niet uitgesproken of er komt al een met het idee om een afspraak met haar te maken. Haar nummer wordt opgezocht en ze komt! Dit alles wel onder het mom van een bedrijfsfeestje maar toch… Ik kan er natuurlijk nu ook niet meer onderuit en eerlijk gezegd vind ik het wel spannend, wie weet!

Niet mee eens
De volgende dag komt er al gelijk een verandering in de plannen de ’teamlijder’ is het niet helemaal met de plannen eens en wil niet in het spel meegaan. De plannen worden veranderd en nu gaan een aantal mensen mee om ons twee daarna voortijdig achter te laten. Hoe loopt dit af?

Het is zover
Donderdag zou het dan gaan gebeuren, de halve blind_date. Om vijf uur begon het werk en gelijk daarna zou het dan gaan gebeuren. Ik wilde het niet toegeven maar toch was ik wel nerveus. Stel je voor dat het een heel mooie vrouw is. Voor het werk heb ik me toch even extra aangekleed, kleren gestreken. ‘Wat zie jij er netjes uit, speciale reden?’ Ik deed maar net of ik van niks wist maar ondertussen. Het bellen die avond ging klote, één afspraak. Zo werd het acht uur. De meesten gingen snel weg en ik bleef achter met nog twee anderen van mijn werk. Ja daar kwam ze aan, lang blond haar, bol gezicht. Ik wist niet goed wat ik ervan moest vinden. Ik haar achterop de fiets geladen (ze was met de bus gekomen) en wij op weg naar ‘De Fluit’. Daar hebben we dus tot half elf gezeten terwijl er niks gebeurde. Ik heb wel geprobeerd een opening
te maken maar of ze zag hem niet of ze wilde hem niet zien. Het was niet erg, het was een leuke avond.

Wat het werk betreft bij Modus Media. Dit gaat niet door. De vacature voor Duits bleek al weg te zijn. Nu ben ik voorgesteld bij de Nuon en moet daar volgende week op gesprek.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!