Naar de Koninginnenag en ook nog naar Amsterdam

s ‘avonds naar Richard en Martine om samen met hen de Koninginnenag in Den Haag te beleven. Voordat we er eindelijk waren was het zoeken want ik was natuurlijk weer eens vergeten het adres netjes op te schrijven maar we zijn er gekomen. Het werd een beetje een verregende nacht maar toch geslaagd. Halverwege de avond zijn we weer even naar het huis van Richard teruggegaan om even wat te drinken (Hij woont ergens in het centrum) ‘Laten we dia’s kijken! IK heb de dia’s gezien van mij bij de graven van Louis en de rest, wat kijk ik toch chagrijnig. De dood is niet leuk, maar moest ik nou zo kijken? Daarna weer terug de Koninginnenag in. We hebben die nacht goed geslapen.

30 april, Koninginnedag in Amsterdam. Het begon al goed.De trein reed niet verder dan station Duivendrecht. Met de metro zijn we uiteindelijk op Centraal aangekomen. Daar troffen we natuurlijk niet de mensen die we zouden treffen. Wij
waren een uur te laat zij waren ook te laat aangekomen zo bleek later. De hele dag door Amsterdam heen gelopen van kraam naar kraam. Rochelle heeft gekocht: drie zonnebrillen, twee ringen, één armband, een hesje en ik? Twee onderbroeken voor vijftien gulden. Een blauwe en een zwarte wel mooi. Voor Rochelle heb ik nog een paar keer afgedongen op de prijs van haar aankopen.Op een hesje vier gulden en een zogenaamde ‘Gaultier’ zonnebril vijftien gulden.

De hele dag door gegeten van Vietnamese loempia’s tot wafels en bagels. Een dure middag dus al was het alleen maar het eten.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!