contactlenzen, papvissen en nog meer

Het was gisteren tijd om naar Nijmegen te gaan voor controle. De afspraak stond voor 10.40. Irene en Ronald (zus en zwager) waren meegekomen en samen wachten we maar tot ik werd geroepen. Ik heb er anderhalf uur moeten zitten voordat ik aan de buurt was. Toen ik eenmaal aan de beurt was duurde het hoogstens drie minuten voordat ik klaar was. Het goed nieuws is dat ik weer aan het werk mag minder is dat ik nog zes weken moet wachten voordat ik mijn bril/ contactlenzen kan aanpassen.

Verjaardag
In de middag ben ik nog even bij de verjaardag van Jaap geweest. Aanvankelijk wilde ik met de bus gaan maar had contant geld bij de hand en te weinig strippen dus ik fietsen. Koud! De hele familie was ook aanwezig het was wel geslaagd.

Eten
Wat te eten? Ik had zin in zuurkool met lekker vette spekjes en worst maar ja dat is niet kant en klaar te halen dus moest ik het zelf maken. Het was zeer goed gelukt. Wat kan ik toch goed koken!!!

Papvissen
Na halfnegen nog even de computer aan. Sinds kort heb ik de msn clubs ontdekt. Leuker qua uitvoering dan egroups of… en als groot voordeel in het Nederlands. Nou goed ik zit nu dus bij een heel geslaagde club PAPVISenDEN (De precieze betekenis hiervan is mij ook niet duidelijk) met alleen maar leuke mensen zoals ik en we gaan zaterdagavond uit in Utrecht geinig. Een van de vrouwelijke papvisjes komt hier morgenavond nog langs. Ben benieuwd, ze komt pas om tien uur uit Breda.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!