Papvissen weekend

De Papvis is geweest. Vrijdagavond om halftwaalf kwam ze met de trein uit Breda. Ze zag er beter uit dan op de foto die ik van haar gezien had dus dat was goed. Even de stad in geweest niet lang want het was nergens echt leuk. Naar huis dus. Ze heeft de gitaar gestemd en ik heb geprobeerd wat te zingen. Ze heeft wel een heel andere smaak dan ik. Rock is meer haar muziek niet de mijne dus dat ging een beetje mis. Om één uur zijn we naar bed gegaan. We hebben niks met elkaar gedaan, het was niet nodig.

Zaterdag heeft Ans mijn hele computer overhoop gehaald programma’s verwijderd en weer andere toegevoegd. Ik ben naar mammie geweest. Om zes uur zijn we naar Utrecht vertrokken Voor de Papvismeeting In Stairway to Heaven naar later bleek het café van Henk Westbroek. De meeting was druk bezocht met dertien mensen. Het is leuk om te zien wie er achter een naam zit. Zo zag ik de koene papvisridder, Lady in Red, roofdiertje, blue en nog wat anderen. Het was de bedoeling om samen met Ans (Realangie) in Utrecht te blijven die nacht maar we kregen de kans om bij Knaagdier te blijven slapen.

Eenmaal bij Knaagdier aangekomen bleek dat iedereen van de Meeting on-line was. Uiteindelijk zijn we pas om vijf uur gaan slapen. Om halftien waren we weer wakker en zijn we naar de trein gegaan. Aangezien ik niet veel geslapen had heb ik thuis door de slaap zondag niet veel gedaan. Vandaag weer aan het werk. Was toch weer even wennen. Ik was blij toen om vijf uur de dag over was.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!