bericht 80 herkansing

Het was vandaag weer een dag waarop ik vrij veel gedaan heb ondanks dat ik het huis nauwelijks ben uitgeweest, wel veel getelefoneerd. Als eerste Markant gebeld voor de extra cursus toneel. Het bleek dat alles al was begonnen en het enige dat nog vrij is Theatersport wil ik nu niet doen hoe leuk het ook moge zijn. Geen toneel dus voor het nieuwe seizoen. Misschien het volgende?

Wat stond er nog meer op de lijst, Rinus Mieremet oftewel Jules Deelder. Het bleek dat Jules op dit moment in Porto zit en daar bezig is met… In ieder geval bel ik Rinus nu volgende week vrijdag om een datum voor een vraaggesprek vast te stellen.

Herkansing
Als laatste heb ik weer mijn herkansing voor het VWO examen filosofie geregeld. De dame aan de telefoon vertelde mij wel een paar keer dat ik te laat was en of ik maar zo spoedig mogelijk alles weer in wilde sturen anders ging het niet door. Vanaf nu dus weer de boeken uit de kast en weer leren. Ik hoop dat het beter gaat dan vorig jaar.. Al heb ik daar ook weer een leuk contact aan overgehouden. Vanavond toen ik het internet opkwam zag ik als eerste dat Kabila van Congo gedood zou zijn. Voor drie jaar terug heb ik vrij intensief de gevechten daar gevolgd en ik ben dan ook nu benieuwd wat er gaande is. We zullen het wel zien. Wordt vervolgd… Nog even stof gezogen en een beetje was. Ik heb weer schone onderbroeken… Morgen weer naar Nijmegen voor controle.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!