Astrid (fragment)

Die dag was het tweeëndertig graden. Warmte die blijft hangen en geen uitweg lijkt te vinden. Het gevolg was dat hij met zweetplekken zat in zijn shirt waar hij niet echt wat aan kon doen. De achtertuin bleek de enige plek waar nog een beetje schaduw te vinden was voor de verzengende zonnestralen. Met een bier in zijn hand probeerde hij toch nog wat van de dag te maken. Het bleek niet al te makkelijk .

Hij wist dat er die dag wat zou gaan gebeuren. Zijn vader zou de nieuwe vriendin aan zijn kinderen komen voorstellen. De relatie was al een tijdje aan de gang maar zijn vader had het nog niet eerder aangedurfd om de vriendin te laten zien. Het was immers nog maar goed een jaar geleden dat hij van mamma was gescheiden. Nu was dan wel het moment gekomen. Hij wist al wel het nodige van de nieuwe vriendin, ze heette Astrid, was blond en net 38 geworden. Vader was onlangs nog naar de verjaardag toe geweest. Hij was toch wel enigszins nieuwsgierig. Zijn vader was erg verliefd op deze vrouw, dat was wel te zien aan de manier waarop hij over haar praatte.Zou ze echt zo geweldig zijn als zijn vader beweerde?

Daar ging de bel, De lichte fluittonen klonken kort achter elkaar als een soort van geheime boodschap. Vanuit het huis hoorde hij iemand snel naar de deur toelopen. Hij wist dat het zijn vader was. Het was ook duidelijk te horen aan de manier waarop er gelopen werd. Zijn vader liep zoals altijd met zware stappen.

De zware eikenhouten deur ging open en hij hoorde een opgewonden vrouwenstem enthousiast praten. ‘Wat een leuk huis, blij dat ik het nu eens overdag kan zien’. Hij wist dat Astrid al eerder in het huis geweest moet zijn. Om het haar nu te horen zeggen was echter wel een beetje vreemd. Hij hoorde zijn vader antwoorden. De stemmen kwamen door de smalle gang naar de achtertuin toe. Hij wist dat het nu bijna zover was. Hij zou de nieuwe vriendin van zijn vader ontmoeten.  Voor hij zich daar goed op kon instellen stonden zijn vader en vriendin al naast hem. ‘Nou dit is dus Astrid’ Hij keek op en wist niet precies wat hij zag. Goed natuurlijk wist hij dat wel, een vrouw maar wat voor één. Lang bruin haar en de mooiste groene ogen die hij ooit had gezien. Dat was alleen nog maar haar gezicht. Toen hij verder keek bleek ze ook nog over een paar borsten te beschikken die er zeer zeker mochten wezen. Ze keken hem aan dwars door het korte witte shirtje dat ze droeg. Hij had haar nog niet eens gesproken maar begreep heel goed waarom zijn vader haar had opgemerkt.

Met een ietwat droge stem wist hij er toch nog, ‘Hallo Astrid, ik ben Johan’ uit te persen. ‘Hallo Johan, dan zien we elkaar eindelijk eens een keertje. Ik heb al wel het nodige over jou gehoord.’ Gelijk vroeg hij zich af wat zijn vader dan wel over hem had verteld. Hopelijk was het niet wat slechts, al geloofde hij toch niet dat zijn vader dat zou doen.  

Zijn vader ging met Astrid aan de ouderwetse picknicktafel zitten. ‘Wil jij even wat voor ons te drinken halen? wat wil jij hebben vroeg zijn vader aan haar. zij keek Johan aan en zei doe maar iets koels. Het is immers al warm zat. Dit alles met een glimlach waar hij al bijna van liep te kwijlen. Terwijl hij terug het huis in liep om drinken te halen probeerde hij wat rustiger te worden. Het was immers zijn vaders vriendin en misschien zelfs zijn toekomstige schoonmoeder.  Hij probeerde het echt maar haar seksuele aantrekkingskracht had al zijn werk gedaan. Hij voelde iets groeien op een plaats waar het nu zeker niet uitkwam. Wat nu te doen? Hij liep de keuken in en bedacht toen hij ijsklontjes in het drinken deed dat klontjes van ijs ook een oplossing voor zijn probleem kunnen zijn. Hij pakte nog drie uit de ijsemmer en deed deze in zijn onderbroek. Shit wat was dat koud. Het was echter wel een oplossing. Hij voelde zijn ballen verschrompelen tot twee heel kleine erwtjes. Zijn pik hing er wat lullig tussen in.

Dit moest de oplossing zijn! Als dit niet gaat lukken moet hij drastische maatregelen treffen. Gelukkig is het nog niet zo ver.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!