Ik zoek een clubje

Een clubje om bij te horen. Nu hoor ik nergens bij. Natuurlijk, dat klopt ook niet helemaal. Zo hoor ik bij het clubje gemeenteambtenaren, het clubje leden van de PKN maar dat is het dan ook weer wel. Geen club, team of groep waar ik een echt clubgevoel bij krijg.

Natuurlijk is het niet hebben van een clubje ook deels aan mezelf te wijten. Ik ben geen sportfan dus kan ik geen voetbal of wat dan ook voor sportclub aanmoedigen. Alles waar ik wel van hou, literatuur, muziek, goede gesprekken kent geen echte clubcultuur. Ja, ik kan mij natuurlijk aanmelden bij het Louis Couperus Genootschap maar dat is ook weer niet een clubje war je voor staat te juichen. En ja, dat is wel waar ik naar op zoek ben.

Daarom een oproep: wie kent een een clubje voor een ietwat aparte man die niet zo van gewone clubjes is?

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!