Cd’s en telefonische verkooppraatjes

hoes GEorge Harrisson - Best of Dark HorseWat is er verder nog voor belangrijks in mijn leven gebeurt? Vier hele leuke cd’s gekocht voor zes gulden per stuk is dat belangrijk? Het waren niet de minste cd’s waar ik vooral blij mee ben is een live cd van Otis Redding en een verzamel cd met het beste van George Harrison. sinds vanmiddag ben ik er achter dat er mensen bestaan die George niet kennen!

Abonnementen

Dan nog even op mijn werk. De afgelopen weken heb ik telefonisch halfjaarabonnementen verkocht voor het ‘Agrarisch Dagblad’ en ‘De Boerderij’. Ik heb daarbij heel wat verhalen gehoord over mond en klauwzeer. Een ziekte waarbij een heleboel dieren worden afgemaakt omdat ze ‘ziek’zijn. Gelukkig is de ziekte op zijn retour.

Afspraken maken voor verzekeringsadviseurs
De abonnementenverkoop was echter nog niet het ergste! Ik heb ook afspraken moeten maken voor verzekeringsadviseurs van de NUVA. Zij worden op pad gestuurd om levensverzekeringen te verkopen. Een collega van mij belde ook op. De bedoeling was dat ze met meneer … zou spreken ze krijgt zijn vrouw aan de telefoon;’communiceren jullie wel met elkaar?’ De man bleek een paar dagen geleden overleden. Dan heeft u natuurlijk ook niets meer aan een levensverzekering zeker?

Lastig hoor die levensverzekeringen. Volgende week ga ik misschien bij Modus Media werken als helpdeskmedewerker. Ach ja je werkt!

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!