Niet werkende computer en Bussloo

Windows herinstalleren

Als een computer het niet meer helemaal goed doet, traag bedoel ik dus eigenlijk gewoon dan zijn er een aantal dingen die je kan doen, niet gebruikte programma’s wegdoen, tijdelijke bestanden definitief verwijderen of zoals ik heb gedaan geheel windows eraf gooien. Dit houdt in dat je wel eerst allerlei programma’s op schijf moet hebben gezet. Plaatje (foto’s) bewaard, belangrijke adressen en icq nummers opgeschreven, wachtwoorden onthouden.

Dan komt het punt dat je plotseling ontdekt dat je geen floppy’s meer hebt. Je leent van vrienden een aantal schijfjes (M+H) en slaat hier vervolgens al je belangrijke emailadressen en je foto’s van mooie mensen op.

Dan begint het! Verwijderen van Windows is namelijk heel snel gedaan maar voordat je een nieuwe versie van windows hebt geïnstalleerd ben je een paar uur verder.

Nu zou het dus weer beter moeten gaan sneller, niet dus.

Bussloo

Dat was dus gisteravond. Deze middag ben ik voor het eerst dit jaar naar Bussloo toegegaan. Bussloo is de plaatselijke plas met water.

Al fietsende op weg naar groen met groot uitgevallen zwembad kwam ik door de weilanden. Ik kwam tot de ontdekking dat ik toch wel zeer aan weilanden gehecht ben. In het ene weiland paarden in het andere weer koeien.

In één van die weilanden staat ook een boom die ooit geraakt is door de bliksem. In tweeën gespleten. De takken op verschillende plaatsen gebroken. Het is ook een mooie boom, de takken gebroken zijn als in een ronde boog om de gebroken boom terechtgekomen als een soort beschermwal om de stam heen. Wij beschermen je wel. Dit alles in een meer dan groen weiland. Even verderop ligt een dode Vlaamse Gaai midden op het fietspad. Ik denk er even over om de vogel aan de zijkant van de weg te leggen maar ik heb niks om de vogel mee op te pakken dus laat ik deze liggen.

De eerste mensen die je op een strand vindt zijn de naaktlopers oftewel de naturisten. Dit water is op die regel ook geen uitzondering. Het eerste strand waar ik ga kijken lopen een paar verdwaalde mensen rond. Op dit stuk van Bussloo kun je net aan de overkant van het water het naturistenstrand zien waar het alweer aardig druk is.

Wat liggen er voor mensen op een Veluws naaktstrand zoals Bussloo? Veel veertigers en vijftigers. Vrouwen die met een al weer te bruine huid, grijze haren, hangborsten, het haar rond de kut geschoren hebbende of juist uitbundige oerwouden, liggen, zitten danwel hangende in een ligstoel liggen te lezen of praten tegen een man die al grijs is, leren slippers draagt en iets wat in alle openheid altijd veel te klein is, verschrompeld en al bijna afgestorven. Waarom liggen ze daar? ‘Kijk naar ons, zijn wij niet mooi bruin? Wij tellen mee.’ Het is dus niet zoals je merkt een groot paradijs voor de man die denkt een paar mooie vrouwen te zien met mooie staande tieten liefst een c danwel d cup, lekker slank en een mooi netjes geschoren streepje waar je weet dat de kut zit. Helaas!

Voor de vrouwen onder ons er is voor uw ook niks te zien, de brede man 1.86 met blond haar en blauwe ogen en een heel mooi karakter zult u daar ook niet vinden. Nee die man typt nu zijn gewone dagelijkse verhaaltje hier op de computer.

doktersbezoek

Lang ben ik er niet gebleven. Ik moest vanmiddag ook nog naar de dokter voor mijn ogen. Ik heb last van jeuk aan mijn ogen. Het gesprek bij de dokter verliep zo,’goedemiddag’ ‘goedemiddag’ ‘wat kan ik voor je doen?’ ‘Nou dokter ik heb wat last van mijn ogen’ Hij friemelt aan mijn ogen ‘ziet er rustig uit.’ ‘Ja ik doe het even snel want ik heb een spoedgeval’ ‘Je krijgt een allergietest, even bloedprikken dus!’ Ik stond weer buiten.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!