Memphis dag 4 SEARS

Als je op vakantie bent moet je ook tijd nemen om de winkels goed te bekijken. De vijfde dag was dus onze winkeldag. Aangezien er in de buurt geen winkelcentrum is waar je goed kan winkelen gaan we met de taxi naar een ‘mall’ ongeveer een half uur bij ons hotel vandaan.

Het winkelcentrum blijkt te liggen in ‘mid-south’ waar ook het bekende Colloseum is gelegen. Helaas is het er niet van gekomen om daar langs te gaan.

Staande voor het bedrijf SearsSears
Het winkelcentrum zelf is vrij groot maar ik kan weinig winkels vinden die ik echt interessant vind. Er is één boekenwinkel waar ik een boek van Jerry Schilling koop over zijn leven met Elvis. Na wat gedronken te hebben zijn we aan de buitenkant van het winkelcentrum de zogenoemde ‘strip’ gaan kijken en daar kwam de grote verrassing, SEARS. Dit winkelcentrum is bij ons wereldberoemd door het programma ‘Extreme home Makeover’, waarin een groep van mensen binnen een week een huis volledig ombouwen dan wel renoveren. Het huis wordt daarop volledig nieuw ingericht. Dat is waar Sears op de proppen komt. De interieurontwerper van het programma haalt vrijwel al de spullen bij Sears vandaan. Reden voor mij om de nodige foto’s van Sears te maken.

De broek waarnaar ik op zoek ben vind ik dus niet. Er is geen Levi’s 501 te vinden. Ze verkopen alleen maar heren 501. Na een heleboel passen (en meten) heb ik twee onderbroeken gekocht. Zo’n dag is wel vermoeiend en alhoewel we die avond nog wel geprobeerd hebben om heel hevig uit te gaan is die avond niet echt een geweldig success geworden. Mede door de zwervers op en rond Beale street.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!