Long Distance information, give me Memphis Tennessee

Elvis Presleys MemphisSoms gebeurt er iets wat je niet had verwacht. Gisteren overkwam mij dat; ik ben gevraagd om mee te gaan naar Memphis. Nou was het altijd al een wens om een keer naar Memphis te gaan maar op dit moment had ik dat niet verwacht.

De eerste minuten nadat het mij gevraagd was wist ik eigenlijk niet goed wat ik zeggen moest. Ik vroeg me af of het een grap was. Dat was het dus duidelijk niet. Tweede vraag die in me opkwam, kan ik zoiets wel aannemen? De kans dat je zoiets een tweede keer wordt aangeboden is natuurlijk nihil. dus uiteindelijk heb ik natuurlijk ja gezegd.

Welk vligtuig
Vandaag heb ik even gekeken met welk vliegtuig ik dan het best naar Memphis kan vliegen. Er zijn veel vliegtuigmaatschappijen die naar de hoofdstad van Tennesee vliegen. Ik heb nu een lijst en die ga ik straks sturen.

Wat ga ik in Memphis doen? Voor de meeste lezers zal dat geen vraag zijn maar voor diegene die dat nog niet weten wat ik in Memphis te zoeken heb, ik ga naar onder andere naar Graceland. Het huis van mijn grote idool Elvis Presley. In de negentien jaar dat ik al Elvisfan heb ik vaak gedacht te gaan maar ben er nog nooit geweest. Nu gaat het dan toch gebeuren.

https://youtu.be/HPbrx-cl9T4

1 Reactie

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!