Jolanda komt langs

Het gaat vandaag weer beter met mij, al is mijn stem nog steeds niet hetzelfde maar oké ik zal vertellen over het weekend.

Het begon op vrijdagavond, Jolanda zou bij mij komen eten. Er was al een heleboel gepraat over de telefoon en er was een grote kans dat er wat zou gaan gebeuren. Ik heb er in zoverre rekening mee gehouden dat ik s’ middags bij het boodschappen naast biefstuk en sla broodjes heb gehaald en beleg. Je kan tenslotte niet iedereen yoghurt met muesli laten eten meer hoefde ik niet te halen de rest had ik in huis zoals het hoort.

Ze was wat later maar eindelijk om zeven uur staat ze dan toch voor de deur. We hebben het de afgelopen dagen gehad over verwachtingen en zenuwen. Hoe zou het zijn als we elkaar weer zagen? Ik was dus nerveus en bang een fout te begaan alhoewel ik dit al zo vaak heb doorgemaakt. Het eten was goed en de afwas hebben we laten staan. Veel hebben we daarna niet meer gezien of gedaan behalve elkaar.

Je vindt niet zoveel gek zei ze nog…

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!