Jolanda, familie

Weer een zaterdag en eerlijk gezegd was het weer een dag waarin niks bijzonders gebeurt is. Het ‘lasergame’ is weer eens niet doorgegaan. Een afspraak was gemaakt om op zaterdag te gaan spelen. Het kon niet meer na tienen dus ging het niet door. Jolanda was er in ieder geval wel. Ze heeft me thuis opgehaald en we zijn weer naar de stad geweest. We waren te vroeg en er was nog niemand maar net toen we rustig wilden gaan zitten kwamen we de familie weer tegen. We zijn uiteindelijk maar even in de stad geweest Het was er druk en niet gezellig (ben ik oud aan het worden?).

Ik ben met Jolanda maar terug naar mijn huis gegaan. Het liep wat anders dan wij wilden. Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen en dat bleek weer eens. Vrouwen menstrueren. Het is alleen lastig als je dat wat laat in de gaten hebt. Het geeft zo’n rotzooi hé. Toch was het leuk, zo leuk dat ik haar pas om half zes heb weggebracht op de fiets. Niet prettig als je na nachtelijke seks niet lekker in bed in slaap kan vallen maar je nog iemand weg moet brengen. Shit is het dan koud! Ik heb het voor haar over.

zondagmorgen
De zondagmorgen is bij mij meestal een vergeten gedeelte nu dus ook weer, ik werd om half twee pas wakker, huis schoongemaakt en gegeten. Om drie uur kwam Jolanda samen met Erik. Koffie gedronken en gegeten. Ik weet inmiddels dat Erik graag een zusje wil en hij vind het niet erg als ik de vader van het kind ben.

Te weinig naar mijn oma
Sylvia heeft gebeld, ze was heel opgefokt. Ik ga te weinig naar moeder (mijn oma). Het klopt ook wel, ik kom er erg weinig. Ik gun me nooit te tijd om er heen te gaan, weet ook eerlijk gezegd niet goed wat ik haar vertellen moet. Ik ga nu in ieder geval morgenmiddag…

Familie
De laatste uren heb ik erg nagedacht over mijn familie en hoe ik ze ervaar en wat ik met hun doe en zijn met mij. Ik wil eens proberen het goed ‘ op tekst ‘ te zetten hoe dat in elkaar steekt. Morgen. In de laatste maanden is mijn leven heel erg veranderd. Nieuwe inzichten in mezelf en in anderen. een van die inzichten heeft te maken met werk maar ach dat vertel ik de komende week . O’ ja ik ben ook weer begonnen met schrijven dus binnenkort komen er weer gedichten en nieuwe verhalen in het boek.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!

Aangedreven door WordPress | Thema: Write door Themegraphy