Ik heb Instagram

Deze week ben ik begonnen met Instagram. Ik wil wel eens meemaken wat het hebben van een account met een mens doet. Mijn eerste volgers heb ik al. Veel ‘bedrijfjes’ en mensen die graag willen dat je hun volgt. Er zitten wel enkele leuke profielen tussen en die volg ik dan ook.

screenshot instagram
mijn Instagram

Vrouwendingetje

Wat me verder opvalt is dat de profielen veel gaan over het uiterlijk. Iedereen laat zien hoe mooi hij, maar vooral zij is. Dat is nog iets wat opvalt, het groot aantal vrouwen onder de instagrammers.

Overige onderwerpen

Waar gaat het verder nog over? Nou, eten is een groot dingetje. Dan natuurlijk wel zo gezond mogelijk. De shakes en sappen vliegen je om de oren. Verder is het laten zien van verre reizen een ding. Hoe verder de reis en hoe helderder de lucht o het strand hoe beter het is. WAt me dan wel opvalt is dat er behalve de instagrammer niemand op de foto staat. Ze zoeken wel een stukje uit waar ze helemaal alleen kunnen zijn. Nou ja alleen? Ze hebben vast een paar mensen mee om de perfectie ‘selfie’ te maken.

Volgers

Nu ik er mee bezig ben voel ik bij mezelf wel de noodzaak en de wil om meer volgers te krijgen dus ben ik maar eens gaan kijken hoe ik dat voor mekaar ga krijgen. Instagram pods schijnt geen goed idee te zijn. Net even gelezen wat het is. Een groep van rond de tien mensen die allemaal o elkaar reageert waardoor je meer aandacht genereert van instagram. Wat i ook zeker niet ga doen is volgers kopen. Hoe doe ik het dan wel? Ik denk maar dor leuke foto? te plaatsen en met elke reactie blij te zijn.

Heb jij instagram en wat doe je ermee?

1 Reactie

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!