Het weekend van 4 november 2000

Om elf uur stond ik dus met mijn grote tas vol met kleren voor het café . Het erge daaraan was dat er nog niemand was die ik kende dus ik kon mijn tas bij nergens laten staan. De bedoeling was om hem bij Jolanda in de auto neer te zetten zodat ik hem later mee kon nemen maar als ze er niet is.

Dus met tas over de schouders liep ik manmoedig het café in mij vrij ongelukkig voelend en zoekend naar de vrienden die maar niet kwamen. Eindelijk om kwart voor twaalf zag ik de eerste bekende. Nu wordt het een beetje moeilijk uitleggen maar het was de moeder van mijn ex (voor een avond) en in ieder geval familie van mijn huidige vriendin (snap ik het zelf nog?) iedereen moest dus nog komen. Ik ben maar een beetje bij ze gebleven.

Uiteindelijk om twaalf uur was iedereen waaar die hoorde te zijn, de ex bij mijn vriend, de moeder bij ons en mijn vriendin bij mij. Is er veel gebeurt wat het vertellen waard is in het café? Ik geloof het niet doe ik dus ook niet. We hebben maar wat gedronken en gehangen. Toch, één ding, er was een nieuw fam lid bij die voor het eerst op zaterdagavond uit ging, hij vond het wel leuk geloof ik!

Om kwart voor vier zijn we naar huis gegaan, ‘Ik pak mijn jas even’. Jolanda moest de jongen nog naar huis brengen. Mijn tas had ik laten staan in de auto, hij moest als alibi dienen (voor hem) als reden waarom ze nog naar mij toe moest. Ze was net voor mij aangekomen. We zijn uiteindelijk op bed beland, bijna slapende hebben we elkaar gedaan met voorspel ditmaal een vrij kort tussenspel en een kort naspel. Veel gespeeld dus. Ik denk dat het voorspel dit keer het langst was. Ze moest naar huis.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!