Het is vandaag vrijdag de derde oktober in het jaar onzes Heren 2000

Ok, Jolanda is dus die vrijdag bij me wezen slapen. Serieus dat hebben we ook nog gedaan. Wat meer hoef ik niet te vertellen. Zaterdag is Jolanda naar haar ouders geweest. Ik bleef niet eenzaam achter, Richard kwam. Samen hebben we een poging gedaan om iets van mijn internet site te maken qua opmaak. Ik heb nu een idee waar het heen moet. Het is echter nog steeds niet hoe ik het wil hebben maar dat komt wel.

Er stond een enorme lading afwas, die hebben we laten staan. Patat met kroketten, veel mayonaise, Ketchup van de Remia, appelmoes van de Edah en o’ja ook nog Satésaus. Het was wel lekker maar patat wordt wel erg snel koud. Om acht uur kwam …. mij alweer ophalen, eten met de familie.

Een ex met vriendin moeder en broertje en Jolanda en ikke dus. Wat had ik ook alweer, soep. De laser ging niet door er was een technische storing. Wel kregen wij nog drank aangeboden.
Morgenmiddag meer over zaterdagnnacht over mijn vriendin en haar nichtje, leuke nacht!
O’ ja morgen ook nog het CONCERT in het theater. Tot ziens

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!