Henk Westbroek en de man!

foto van Henk WestbroekWoensdagavond naar Orpheus. Ik heb een kaart voor Henk Westbroek, die van “Als jij je kleren aantrekt zonder haast… ” maar goed ik kwam dus een beetje bijna te laat. Snel ben ik maar gaan ziften in een halfvolle zaal er zaten ongeveer 400 mensen maar goed. Westbroek deed zijn best en het was erg goed . Toen kwam de pauze een goede tijd om te kijken naar de andere bezoekers van het concert . Het viel me op dat het publiek jonger was dan het gemiddelde schouwburgpubliek al waren het voornamelijk dertigers en niet zoals ik had verwacht de oudere tieners en beginnende twintigers. Ze zullen wel geen geld hebben voor het kaartje. Veel was er dus niet te zien alhoewel er werd in het openbaar gekust. Iets wat je niet zo snel ziet bij de oude mensen die meestal in de schouwburg zitten. De verrassing kwam echter na de pauze! Ik zat voor de verandering als een van de eersten weer in de zaal.

Toen moest ik opstaan om mensen er langs te laten keek ik plotseling in het gezicht van Sonja, een getrouwde vrouw waar ik iets mee heb uitgevreten. Het ergste komt nog haar man kwam achter haar aan en kwam precies naast mij zitten. whooooh dat zit niet prettig kan ik wel vertellen. Als hij eens wist wat ik met zijn vrouw gedaan had… Het is trouwens de enige getrouwde vrouw waar ik ooit wat mee gedaan heb hoor! Is drank een excuus?

Donderdag weer gewerkt, kroepoek gebakken. De kok heeft mij uitgelegd hoe dat te doen. ‘Je moet er licht overheen wrijven dan wordt het vanzelf groter, haha….

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!