De wc, koffie en thee

Vandaag al twee keer hetzelfde gedaan wat ik anders haast nooit doe. Vandaag ben ik al twee keer op mijn werk naar de wc geweest. Niet dat ik niet vaker dan twee keer per dag naar de wc ga. Het gebeurt me echter zelden op mijn werk. Waarom nu dan wel? Eerlijk gezegd heb ik geen idee.

Zou het misschien komen doordat ik vanochtend voor de verandering al vroeg een boterham heb gegeten terwijl ik normaal voor elf uur niet eet? Wel drinken natuurlijk. Zoals de halve Nederlandse bevolking heb ik voor tienen al de nodige koppen koffie opgedronken.

Nou ja de halve bevolking. Er schijnt nog zo iets te bestaan als een theedrinkende Nederlander. Niet dat ik het echt begrijp maar ik weet het uit de eerste hand. Mijn vrouw drinkt namelijk nooit iets anders.

(wordt vervolgd)

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!