De sleutel

Minder dan 1 minuut

sleutelbos-300x225

De sleutel paste niet in het slot. Hij keek verwonderd om naar de sleutel. Hoe kan dat nou? Vanochtend heeft hij met dezelfde sleutel dezelfde deur afgesloten. Wat moest hij nu doen? Hij kon niet naar binnen en Marie, die de enige reservesleutel heeft is op zakenreis. Het is haar eerste zakenreis ooit. Toen hij erover hoorde had hij nog gevraagd waar de reis heen ging. Het antwoord heeft hij echter niet gehoord.

Besluiteloos bleef hij voor de deur staan. Waar moest hij nu slapen? Ach wat een onzin. Hij moet gewoon een sleutelmaker bellen en die de deur laten open maken. Wat een bak eigenlijk, Marie is één keer weg en juist nu is er iets mis met het slot en kan hij hun huis niet in! Zou hij Marie bellen, ach nee die zat net i het vliegtuig en hij kon dit toch zelf wel oplossen? Als ze over drie dagen terug is zullen ze er over lachen.

Hij pakt zijn Iphone en zoekt naar een sleutelmaker. Het scherm licht op en er staan inderdaad een aantal sleutelmakers in het zoekvenster van Google. Het eerste zoekresultaat is niet een beste. Het is de schoenmaker annex sleutelmaker van de hoek, niet echt iemand die gezellig op een vochtige namiddag ergens een deur open maakt.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie