Blaadjes

In elke week zit een zondag. Niet dat het voor mij op dit moment echt veel verschil uitmaakt welke dag het is, ik doe überhaupt deze dagen niks maar toch… In plaats van te vertellen wat ik vandaag gedaan heb (ben naar mammie geweest) kan ik beter iets vertellen wat ik gisteren vergeten ben.

For Him Magazine

Ik heb gisteren twee blaadjes gekocht om te lezen FHM (For Him Magazine) en de National Geographic(Nederlandse editie f 5, -). Ik ben begonnen met FHM wat een infantiel blaadje! Het gaat om twee dingen vrouwen en seks (niet dat je naakt ziet hoor) met hele erge adviezen over hoe je een vrouw wel en niet in bed kan krijgen. Wat denken ze wel van de lezer, dat het allemaal kneusjes zijn?

Waarom

Een voorbeeld van wat je volgens FHM nooit mag zeggen. Situatie: De eerste kus Goed is dan: mmmmmm Zeg nooit: Joepie je hebt ook een snor! Zullen we leren petten opdoen en Duits gaan praten? Nou ja dit is dan ook wel het ergste voorbeeld komaan nog maar een. Situatie: Ze ziet voor het eerst je penis Goed is dan: ‘Sorry, maar ik kan het niet helpen. Ik wil je ook zo graag…’ Fout: ‘Jahoe! Neem jij morgen maar een ATV –dag, want deze knoert gaat jou helemaal uitwonen’ Kan het nog erger? We zijn toch de puberteit voorbij? Het ergste was ook nog dat ik moest ontdekken dat het een blad is van de Telegraaf, jammer! Nooit zal ik dat blad dus meer kopen? Waarom had ik het dan gekocht?

Er zat een kalender bij met ‘twaalf mooie vrouwen en at alles in cellofaan dus kon ik de inhoud niet van tevoren lezen. Laat ik het dan ook nog even hebben over die zogenaamde mooie vrouwen. ‘Georgine Verbaan’?????????

National Geographic

Sinds oktober van het vorig jaar is er ook een Nederlandstalige versie van de National Geographic voor vijf gulden. Dat beviel me veel beter. Mooie foto’s.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!