Werk bij Dutchtone en meer

Dutchtone logoIk werk sinds één juli bij Dutchtone in Arnhem als tele-adviseur. Wat ik doe? Ik sluit telefoons aan, help mensen bij het instellen van voice-mail en meer van dit soort dingen. Het is verbazingwekkend hoe weinig mensen eigenlijk weten van dat wat ze kopen en hoe slecht mensen gebruiksaanwijzingen lezen. Ze bellen maar gelijk de helpdesk!

Training
De eerste week was het nog niet echt werken maar training in de producten die we verkopen,de verschillende computerprogramma’s waar we mee werken. Voor elke handeling hebben we verschillende programma’s nodig. Lastig! De laatste twee dagen waren echter volledig gewijd aan de klant. Hoe ga je met de klant om? Goed ik ben dus nu begonnen en gelijk al moest ik in mijn tweede gesprek al een klant vertellen dat we niet een telefoon vergoeden die in het water is gevallen. Een slecht nieuwsgesprek, het ging me niet eens zo slecht af.

Wat valt er nog meer te vertellen over mijn werk? Ik ben een oude bekende daar tegengekomen die ik nog kende van mijn werk bij Stream (een firma in Apeldoorn die helpdeskfuncties verzorgd voor de verschillende computerfirma’s) Greg. Het was leuk om daar ook weer een bekende te zien. Wat nog meer? Mijn collega’s aardig! Mijn supervisor (cheffin) erg mooi! Ja, als ik mocht dan… Misschien…

Oude School
De eerste week ben ik ook wezen kijken naar mijn oude school (PABO) die midden in het spijkerkwartier staat. De school was er nog. Nu ik er toch was ben ik ook maar maar even kijken hoe het bij de dames was. Die waren er dus ook nog.

Een paar startkabeldochters ( een ander soort startpagina) weer weggedaan te weinig tijd!

Zo gaan de dagen maar verder. Vandaag heb ik een heleboel gestreken wel dertig blouses en t-shirts ik dacht dat ik er niet doorheen kwam. Tussen het strijken door nog even naar de kapper geweest, de oogarts gebeld. Ik zit te twijfelen tussen een bril of toch weer contactlenzen. Ik moet de dokter vragen of ik al weer lenzen in mag. De dokter was er niet ik moet morgen terugbellen.

Ik moet ook weer meer gaan schrijven! Iets creatiever bezig zijn.

Tot slotte, wat lees ik: Flaming Star van Huffaker. Van dit boek is een film gemaakt met mijn held Elvis Presley in de hoofdrol. Bijtoeval kwam ik dit boek (in het Engels) tegen op de markt voor f2,-gelijk meegenomen!

Wat luister ik? De Beatles. Zeventwintig hits op een cd. Gekocht voor F25,- Eight days a week, I feel fine.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!