Wat is Waarheid?

De afgelopen dagen heb ik wat oudere bijdragen naar dit blog overgezet. In 2000 ben ik begonnen met het schrijven op het internet. De eerste jaren heel fanatiek. In 2004 en 2005 heb ik echter heel weinig geschreven. Het lijkt erop dat ik niets te schrijven had.
Toch ben ik niet ontevreden met wat ik wel geschreven heb. Verhalende schrijfsels over al wat mij is overkomen in die jaren.

Wat me wel opvalt is dat ik toen meer leek mee te maken dan nu. Logisch aan de ene kant. Ik was vrijgezel, had nog geen vast werk en kon doen en laten wat ik wilde voor zover mijn geld het mij toeliet.

Toch maak ik ook nu nog wel dingen mee die de moeite van het vertellen waard zijn. Zij het iets minder vaak.

Nu nog opschrijven.

Is alles naar de waarheid beschreven? Nee, ik ben een schrijver en mag dus dingen verzinnen, aandikken en opvrolijken.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!