Wat een rotdag

Het is laat geworden gisteravond en dus ben ik vanochtend niet vroeg op. Kortom ik ben een kwartier te laat op mijn werk. Gelijk als ik op mijn werkkamer kom word mij gevraagd of ik tijd voor een klein interview over mijn werk bij Alert. Net als ik aan mijn tweede vraag toe ben blijkt dat ik een bespreking heb met mijn chef die ik echter niet in mijn agenda had staan. Tijdens de bespreking blijkt dat er van alles is misgegaan met het ‘Fusiejournaal’, ik word nogal heftig aangevallen en weer eens blijkt dat ik hier niet tegen kan.

De hele verdere dag blijft dit in mijn hoofd zitten. Er moest ook nog een poster gemaakt worden wat gelukkig wel goed gaat. Morgen moet ik deze naar de drukker sturen en er dan maar het beste van hopen. Gelukkig kon ik om vijf uur naar huis. Om acht uur hebben Rianne en ik onze trouwkaartjes uitgezocht. Het is een vrij klein kaartje dus hebben we nogal wat moeite met de tekst die we er op willen hebben…

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!