Stilte bij Dutchtone

Dutchtone logoHet is nu half vier op een zondagmiddag en ik zit midden in het gebouw van Dutchtone op klanten te wachten die niet bellen. Goed nieuws, geen gehoor, geen klachten. Toch is het erg saai en vermoeiend om de hele tijd met een hoofdtelefoon in het niets te staren. In het begin zijn er nog de blaadjes of de collega’s maar de blaadjes zijn een keer uitgelezen en de collega’s uit ten treure besproken. Wat nu te doen?

Ik was al te laat

Daarvoor heb ik me nu zo gehaast en druk gemaakt, de bus gemist! De bussen rijden op zondag eenmaal per uur. Dat had ik mij dus niet gerealiseerd. Dus was ik te laat. IK had om kwart over elf hier aan de Groningersingel moeten zijn maar door dat OV en mijn eigen niet weten was ik er pas om kwart voor twaalf een half uur te laat dus.

Nog wel Armanda gezien, een meisje (vrouw) die bij mij in de training zat, even gevraagd hoe dat nu bevalt de eerste weken. Het blijkt bij ons alle twee wel goed te gaan . Dat was om kwart voor twee daarna dus weer de grote stilte. Zou iedereen naar parkpop in Den Haag zijn? Ik was er graag naar toe gegaan maar ja ik moest werken he! En nu zit ik hier nog tot kwart voor zevenen en hoop dat het nog wel wat drukker wordt want dit is saai.

Gisteren ben ik hier niet geweest maar de nodige dingen thuis gedaan. De vuilnisbak en meer… In het centrum ben ik twee uur bezig geweest met het aanpassen van contactlenzen waarschijnlijk loop ik volgende week zaterdag weer met lenzen. Ach ja het werd wel weer tijd want de sterkte was niet meer in overeenstemming met de sterkte die ik nodig heb.

Volgens mij is mijn tel aansluiting hier kapot het is te stil….

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!