oogarts en nog meer

Gisterochtend had ik een afspraak bij mijn oogarts. De laatste weken had ik enigszins last van jeuk en het gevoel voordurend iets in het oog te hebben kortom ik maakte mij zorgen. Er was gelukkig weinig aan de hand wel waren de ogen lichtelijk ontstoken zodat ik nu een week lang moet druppelen en mijn lenzen niet kan dragen.

Het was gisteren ook de laatste vrijdag in mei en dus tijd voor ‘Jazz in the woods’ verschillende bandjes treden dan her en der op. Ik ben ook wezen kijken waarschijnlijk niet op de juiste plekken want ik vond het niet zo’n erg groot succes. Mijn zwager die er ook geweest is zei later het een zeer leuke avond gevonden te hebben.

Het hoogtepunt van de avond was voor mij het terugzien van Erik, het zoontje van Jolanda. Ik ben toch wel erg op hem gesteld geraakt. Ik weet zeker dat ik zelf kinderen wil hebben. Een vrouw erbij zou leuk zijn maar in ieder geval kinderen.

Deze zondag ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de kerk geweest. De laatste tijd ga ik zeer onregelmatig (eens in het half jaar). Het beviel me echter goed en ik denk er dan ook sterk over om nu maar eens weer wat vaker te gaan

O’ ja de film ‘Go’ eindelijk gezien. Een beetje rare film maar wel met Katie Holmes!

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!