Leuke berichten voor mij…

vivre

Ik heb vanavond iets leuks gehoord. Iets wat ik later nog wil weten en wat ik iedereen wil laten weten. Op mijn koor zijn er twee jongens en drie meisjes die mij wel erg leuk vinden. Ik heb het zelf gehoord van één van de twee jongens, hij is hier al vaker geweest. Hij is pas voor zijn homoseksualiteit uitgekomen en kwam daar met mij over praten. Ik was hem een paar keer tegengekomen in de ‘Coming Out’in Apeldoorn, hij dacht dat ik ook homo was. Ik heb hem uitgelegd dat ik
nergens mee zit ook dat ik het niet ben.Het is wel een aardige jongen en misschien als ik het wel was geweest dan, misschien. Leuk nieuws hé? Ik heb schijnbaar toch iets!

Soms ben je bang dat je het niet hebt en dan is het goed om zoiets als dit te horen. Het kan je weer een beetje helpen met jezelf.Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn vooral als ‘jezelf’niet is zoals ‘de meeste mensen’ zijn en dat ben ik in ieder geval niet, gelukkig niet.

Wat valt er nog meer te vertellen over vandaag? De website is af, ik heb iemand gevonden die mij iets kan vertellen over hoe je een cd omzet naar mp3. De bedoeling is om mijn versie van ‘Laat Me’als Mp3 op het net te zetten in de volle vier minuten.

In de Apeldoornse Courant stond een advertentie van het Edison College voor een leraar Engels. Ik kan wel Engelse les geven maar…

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!