Joe Speedboot – hoer van de eeuw

kaft van Joe SpeedbootVandaag heb ik het boek Joe Speedboot uitgelezen. Soms ligt fictie wel erg dichtbij het ware leven. Het boek gaat over de fascinatie van een jongen voor een nieuwe inwoner van zijn dorp die zichzelf Joe Speedboot noemt. Er ontstaat een vriendschap tussen hen en een derde jongen die Christoff genoemd wordt. Deze vriendschap van de drie jongens valt op een gegeven moment uit elkaar.  Oorzaak PJ, een andere nieuwe inwoonster in het dorp afkomstig uit Zuid-Afrika. Zij is mooi en fungeert in masturbatiefantasieën van de drie.

Ze gaat naar school en uiteindelijk studeren. Gedurende haar studie heeft ze een relatie met een schrijver. Deze relatie eindigt waarna de schrijver haar in zijn laatste boek omschrijft als de hoer van de eeuw. Dit omdat zij in hun relatie naast hem  met nog met negen anderen geneukt heeft.

Dan komt ze weer terug in het leven van de drie jongens. Ze gaat een relatie aan met één van de jongens, neukt ondertussen de ander en gaat uiteindelijk trouwen met nummer drie.  Ziehier wat mij ook is overkomen. Het verschil? Mijn PJ  heet geen PJ maar Van der M.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!