Hou je bek en bef me

Hoe het kwam weet ze niet eens meer precies maar opeens hadden ze het over over het nummer, ‘Hou je bek en bef me’ van Merol. ‘Nog nooit van gehoord, dat is toch niet daadwerkelijk een nummer, je maakt een grap.’ ‘Nee zeker niet’, ze pakt haar telefoon van de bank en zoekt razendsnel het nummer op. En ja daar was het nummer, ‘Maar het stond je wel….dat TL. Jij slaapt bij mij vannacht zei ik je snel.’ Wat is dit voor tekst?’, hij keek niet begrijpend.

‘Nou een tekst over beffen! Een vrouw wil weleens wat anders dan alleen maar geouwehoer.’ Maar dat is toch helemaal niet lastig voor een vrouw.’ Hij kijkt alsof hij haar niet gelooft. ‘Ze hoeft alleen maar te kijken en er staan zo …tig mannen voor d’r klaar.’ Ze voelt zich een beetje nijdig worden,’ Ja, en dan mag zij weer al het werk gaan doen zeker. Wij vrouwen willen nu eens een man die al het werk doet. Laat die mannen zich nu maar eens voor ons uitsloven.’

‘Nou ik weet het niet hoor, ik doe altijd heel erg mijn best om het mijn vriendin naar de zin te maken en ik heb nog nooit klachten gehad over mijn beffen.’ Hij kijkt alsof hij water zag branden.

‘Zeker even een minuut er even snel overheen en dan mag zij weer een eeuwigheid aan je lul lopen zuigen.’ Terwijl ze het zei dacht ze, als ik niet oppas gaat dit gesprek helemaal verkeerd.

Nou ja, hij kijkt nu een beetje moeilijk. ‘Ze hebben nog nooit geklaagd.’ ‘Maar heb je dan al eens een vrouw klaar gelikt? Ik wed dat je het niet eens kan’ ‘Oh, maar dat kan ik!’ Ik denk van niet! Ze voelde dat ze nu toch wel een beetje geil geworden was van het gesprek. Zou ze dan nu ook de volgende stap wagen? ‘Ik wil bewijs, jij gaat mij nu beffen , zei ze resoluut, ‘Wedden dat het niet lukt, dat houd je niet vol’. Voordat hij bijgekomen was van deze uitspraak had ze al haar blauwe spijkerbroek omlaag getrokken en was ze bezig om haar slipje uit te trekken. Ze had zich niet geschoren en er stond een stevige bos haar op hem te wachten, nou hij moest er maar doorheen hoor!

Hoewel hij eerst wat afwachtend stond te kijken ging hij uiteindelijk toch zitten en begon aan haar kut te zuigen. Hij zat helemaal niet goed. Ze had groot gelijk, hij kon er niks van, dacht ze. Toch, hij wil zich wel bewijzen en stopt er niet snel mee. Hij verplaatst zijn tong en opeens merkt ze dat hij wel op de juiste plaats zat. Nu niets laten merken, niet te hard zuchten en kreunen. Ze laat hem maar begaan, het was toch wel erg lekker, zou het hem nog gaan lukken ook?’

Ze gaat wat beter op de bank liggen en heeft nu ook zicht op zijn broek. Ze ziet dat hij er ook zin in heeft, zou ze? Nee, ze moest dit volhouden, een andere keer was hij aan de beurt.

Hij begint met praten, ‘je ben al wel nat’, ze duwt hem weer snel terug naar waar zijn tong thuis hoort, ‘beffen jij!’

Hij begint weer met z’n tong en nu voelt ze dat het niet lang meer vol houdt, ze komt. Dat plezier gunt ze hem echter niet. ‘zie je wel je kan er niks van’ ze duwt hem van zich af en trekt haar rode slipje weer omhoog en pakt haar broek van de vloer op. ‘Maar ik was nog niet klaar, we waren toch nog niet klaar?’ klonk het uit zijn mond. ‘Oh had je ook nog iets anders verwacht? Nou mooi niet’.

Ze kan aan zijn gezicht zien dat hij teleurgesteld is, hij had na dit begin een wilde avond verwacht. Hij moest nu wel snel weg hier. ‘Moet je niet eens naar huis, Susan wacht vast al op je!’ zegt ze om hem uit huis te hebben. Hij dronk z’n bier op en ging na een vluchtige groet aan de deur.

Ze voelde zich nog steeds warm. nu maar even afmaken waar hij aan begonnen is!

MEROL - HOU JE BEK EN BEF ME (official video)

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!