Hou je bek en bef me

Hoe het kwam wist ze niet eens meer precies maar opeens hadden ze het over over het nummer, ‘Hou je bek en bef me’ van Merol. ‘Nog nooit van gehoord, dat is toch niet daadwerkelijk een nummer, je maakt een grap.’ ‘Nee zeker niet’, ze pakte haar telefoon van de bank en zocht razendsnel het nummer op. En ja daar was het nummer, ‘Maar het stond je wel….dat TL. Jij slaapt bij mij vannacht zei ik je snel.’ Wat is dit voor tekst?’, hij keek niet begrijpend.

‘Nou een tekst over beffen! Een vrouw wil weleens wat anders dan alleen maar geouwehoer.’ Maar dat is toch helemaal niet lastig voor een vrouw.’Hij keek alsof hij haar niet geloofde. ‘Ze hoeft alleen maar te kijken en er staan zo …tig mannen voor d’r klaar.’ Ze voelde zich een beetje nijdig worden,’ Ja, en dan mag zij weer al het werk gaan doen zeker. Wij vrouwen willen nu eens een man die al het werk doet. Laat die mannen zich nu maar eens voor ons uitsloven.’

‘Nou ik weet het niet hoor, ik doe altijd heel erg mijn best om het mijn vriendin naar de zin te maken en ik heb nog nooit klachten gehad over mijn beffen.’ Hij keek alsof hij water zag branden.

‘Zeker even een minuut er even snel overheen en dan mag zij weer een eeuwigheid aan je lul lopen zuigen.’ Terwijl ze het zei dacht ze, Als ik niet oppas gaat dit gesprek helemaal verkeerd. ‘

Nou ja, hij keek nu een beetje moeilijk. ‘Ze hebben nog nooit geklaagd.’ ‘Maar heb je dan al eens een vrouw klaar gelikt? Ik wed dat je het niet een kan’ ‘Oh, maar dat kan ik!’ IK denk van niet! Ze voelde dat ze nu toch wel een beetje geil geworden was van het gesprek. Zou ze dan nu ook de volgende stap wagen? ‘Ik wil bewijs, jij gaat mij nu beffen , ze ze resoluut, ‘Wedden dat het niet lukt, dat houd je niet vol’. Voordat hij bijgekomen was van deze uitspraak had ze al haar blauwe spijkerbroek omlaag getrokken en was ze bezig om haar slipje uit te trekken. Ze had zich niet geschoren en er stond een stevige bos haar op hem te wachten, nou hij moest er maar doorheen hoor!

Hoewel hij eerst wat afwachtend stond te kijken ging hij uiteindelijk toch zitten en begon aan haar kut te zuigen. Hij zat helemaal niet goed. ‘Ze had groot gelijk, hij kon er niks van’, dacht ze. Toch hij wil zich wel bewijzen en stopt er niet snel mee. Hij verplaatste zijn tong en toen opeens merkte ze dat hij wel op de juiste plaats zat. Nu niets laten merken, niet te hard zuchten en kreunen’ Ze liet hem maar begaan, het was toch wel erg lekker, zou het hem nog gaan lukken ook?’

Ze was wat hogerop de bank gaan liggen en had nu ook zicht op zijn broek. Ze zag dat hij er ook zin in had, zou ze? Nee, ze moest dit volhouden, een andere keer was hij aan de beurt.

Hij begon even met praten, ‘je ben al wel nat’, ze duwde hem weer snel terug naar waar zijn tong thuishoorde, ‘beffen jij!’

Hij begon weer en nu voelde ze dat het niet lang meer vol te houden was, ze zou komen. Dat plezier gunt ze hem echter niet. ‘zie je wel je kan er niks van’ ze duwt hem van zich af en trekt haar rode slipje weer omhoog en pakt haar broek van de vloer op. ‘Maar ik was nog niet klaar, we waren toch nog niet klaar?’ klonk het uit zijn mond. ‘Oh had je ook nog iets anders verwacht? Nou mooi niet’.

Ze kon aan zijn gezicht zien dat hij teleurgesteld was, hij had na dit begin een wilde avond verwacht. Hij moest nu wel snel weg hier. ‘Moet je niet eens naar huis, Susan wacht vast al op je!’ ze zie om hem uit huis te hebben. Hij dronk z’n bier op en ging na een vluchtige groet aan de deur.

Ze voelde zich nog steeds warm. nu maar even afmaken waar hij aan begonnen was!

Delen is leuk

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!