Het weer doet wat met je.

Het weer is slecht vandaag, het waait, het regent en het is koud. De mensen in de stad lopen gehaast alsof ze door hun snelheid de kou kunnen ontlopen.
De rekken en uitstalling van de winkels zijn nat en worden af en toe afgedekt met zeil maar meestal snel binnengehaald. De entree van de winkel wordt er niet ruimer door.

Paraplu’s zijn nu niet echt een oplossing. De wind komt onder eronder en de plu waait stuk. Het wordt desalniettemin wel geprobeerd. Een jongen probeert manmoedig zijn plu tegen de wind in heel te houden.

Daarginds loopt een vrouw, lang, mager maar met een enorme boezem. De boezem valt op, de vrouw zelf niet. Ze draagt een lichtgroen truitje onder haar jas.

Lichtgroen is eigenlijk geen kleur voor dit weer. Zwart ja, groen nee.

Er komt een fietser voorbij. Hij mag hier eigenlijk niet fietsen zo door de stad maar doet het toch. Voor hem hoop ik dat er geen politie aan komt.

Kinderwagen
Een vrouw met kinderwagentje probeert haar kind te beschermen tegen het slechte weer en zet de kap nog eens wat hoger. De kinderwagen hoort wel weer bij dit weer. Hij is weliswaar niet zwart maar donkerbruin. Dat mag ook.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!