Een nieuw thema voor bastiaanvinke.nl

Zoals je ongetwijfeld al gezien hebt is er hier iets veranderd. De voor- en achterkant van bastiaanvinke.nl is compleet vernieuwd. Na een aantal jaren het wordpress thema 2016 te hebben gebruikt vond ik het wel weer eens tijd om iets anders uit te proberen. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk uit bij Unos glow. Een week van oefenen, proberen, verwijderen en opnieuw plaatsen. De website is eindelijk af!

Momenteel gebruik ik nog de gratis versie van dit thema maar ik zit er sterk over na te denken om de betaalde variant aan te schaffen. Ik kan dan van iets grotere letters gebruik maken. Daarnaast zitten er nog wat andere leuke dingetjes bij. Wat ik er precies mee ga doen weet ik ook nog niet.

Zo’n nieuwe pagina brengt wat mij betreft ook wel de verplichting mee om er eens wat nieuws op te zetten. Mijn bedoeling is om elke dag iets te gaan plaatsen. Ik zeg bedoeling want of het mij gaat lukken is nog maar helemaal de vraag. Het voornemen om elke dag te schrijven en te plaatsen heb ik eerder gehad maar naast een goede periode halverwege 2019 is er weinig van terecht gekomen. Ach, we gaan het gewoon opnieuw proberen.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!