Downloaden

Er is iets geks met mij aan de hand. Ik ben aan het downloaden geslagen. Dat is op zich zelf nog niet zo raar maar wel het feit dat wat ik dan download helemaal niet of nauwelijks luister. Het lijkt wel of het mij alleen gaat om het downloaden. Als ik iet s nieuwe gevonden heb om te doenloaden en het middels het programma Azureus ook daadwerkelijk aan het binnenhalen ben, kijk ik om de zoveel minuten hoe ver de download gevorderd is.

Wat download ik?
Wat ik dan zoal download? Veel bootlegsalbums van Elvis, James Brown, met kerst een paar kerstalbums. Veel muziek dus en af en toe een film.
Ik ben één van de vele mensen die via het internet van alles in de computer stopt. Zestig procent van alles wat er via de uitwisseldiensten gedeeld wordt is porno. Vroeger deed ik aan die uitwisseling ook mee al ging het toen nog om plaatjes. Het torrentbestand had ik op dat moment nog niet ontdekt.

Waarom luister ik niet? Ik ben te druk om weer nieuwe dingen te downloaden.

Vanaf vandaag ga ik echter stoppen en ga de vele gigabytes die ik aan muziek heb daadwerkelijk luisteren. Dat kost me dus weer vele uren want ik heb echt heel veel binnengehaald.

(wordt vervolgd…)

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!