De operatie is dus niet doorgegaan

Het is dus niet doorgegaan. Ik ben niet opgenomen op donderdag en dus ook niet geopereerd op vrijdag. De reden, geen plaats (meer). Dat wil zeggen dat ik al opgenomen was maar er geen ruimte was om mij te opereren. Donderdagochtend was ik om elf uur samen met Irene en Ronald naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gegaan.. Ik werd eerst onderzocht door een oogarts. Vervolgens werd ik doorgeloosd naar een zuster die mij naar de afdeling bracht. Ik werd opgenomen, schudde mijn mede zaalgenoten een hand en ben weer het ziekenhuis uitgezet. Dit nadat ik gehoord had dat ik op maandag geopereerd werd.

De operatie
Hoe heb ik inmiddels ook gehoord, er gaat een soort van elastiekje om mijn oog heen en dat moet het dan zijn. O ‘ja de twee gaatjes in het netvlies worden dichtgevroren? Kortom om negen uur was ik uiteindelijk weer thuis en kon ik nadenken over de operatie en dat is niet fijn. Ik mag ook niet bukken (de vloeistof in het oog moet onderin blijven) en ik moet ook rechtop in bed slapen en dat is niet makkelijk. Gelukkig is het bijna maandag is het snel zover! Het nadenken over een operatie is niet lekker.

Naar Berlijn?
De bedoeling was nog wel om het nieuwe jaar met gezellig en leuk in te gaan en dan komt er zoiets als dit! Toch moet dit mijn jaar worden heb ik besloten. Te beginnen met Berlijn zodra het kan ga ik drie of vier dagen, Waarom Berlijn? Omdat ik me daar thuis voel! Ik heb iets met die stad eigenlijk met heel Duitsland. Morgen meer….

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!