De kapitein deel 3

Kapitein aan het roer

Laat opgestaan vandaag, te laat. Vannacht min of meer bij toeval de online chat van Tiffany gehoord. Het moest een live chat zijn maar dat was het niet! Er was een audio gesprek via Mediaspeler en een gewone tekstchat. Op de tekstchat kwamen zinnen te staan die Tiffany nog niet had uitgesproken, volksverlakkerij dus. Echter wel leuk om haar stem weer te horen.
Goed ik was dus wakker geworden, gegeten, gewassen, krant gelezen. Elektronische post bekeken. Veel post uit Amerika over Tiff en de chat! Op mijn site was van alles mis, teksten die raar staan, tellers die het niet doen. Dus alles maar weer eens omgegooid. Ik denk nu dat er de komende tijd niet meer zo veel aan het onderwerp van het boek zal veranderen. Het is op het moment vrij mooi te lezen met het nieuwe lettertype en alle tekst op één scherm. Wel ga ik begin volgend jaar ook met de camera werken maar dat duurt nog even. Als laatste qua internet andere sites en gastenboeken beschreven om mensen naar mij boek te lokken. Het heeft wel effect want er zijn maar liefst twee nieuwe inschrijvingen in mijn gastenboek, jottem!

Vanmiddag ben ik naar de H en M geweest om over mijn komende werk te praten alleen de mevrouw die er de leiding heeft was net met een andere belangstellende in de weer dus moet ik morgen maar kijken of ze er is of het anders maandag nog eens proberen werd me gezegd. Zal ik zeker doen want ik krijg er steeds meer zin in.
Rijst gegeten en de krant weggebracht althans dat was de bedoeling. Het bleek dat er een jas werd gekocht bij Halfords, ik mee.

Krant weggebracht.

Nu dus mijn dagboek waarin ik nog weleens wat vergeet te vermelden. Zo weet het nog niet dat ik nu vrijwilliger geworden ben bij Gigant (cultureel centrum in Apeldoorn. Ik ga elke maandagavond in het filmhuis kaartjes scheuren voor twee films, om acht uur en om negen uur de voorstelling van negen kan ik zelf ook nog zien. Ik begin maandag o.a met Vertigo van Hitchcock. Ik weet slechtere films om mee te beginnen.
Dat was het voor nu. Ik ga nog een brief naar Australië tikken maar dat komt later!

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!