Afwezig

Het is inmiddels al weer een paar dagen geleden dat ik een bericht geplaatst heb op deze website. Hebben jullie me nog gemist? De reden dat ik er even niet was omdat het de laatste tijd wat druk was met allerlei bezigheden.

Zoals jullie ongetwijfeld weten ben ik sinds een aantal maanden lid van de ondernemingsraad. Dit kost wel de nodige tijd. Veel vergaderen en veel trainingen. Helaas moet er nu bovenop de reguliere vergaderingen nog extra overlegd worden om dat er een soortement van crisis is binnen een afdeling. Dit eist extra veel energie.

Ook heb ik het afgelopen weekend doorgebracht met de familie in een ‘huisje’ in Drenthe. Naast mijn eigen broers en zussen waren daar ook mijn neefjes en nichten en hun kinderen. We zaten daar met ruim vijftig man en we waren nog niet eens met het hele familieklupje. Het is goed om elkaar tijdens zo’n weekend te zien. Je ziet de pasgeboren kinderen en kan dan gelijk weer iedereen feliciteren. Tegelijkertijd is een familieweekend ook erg vermoeiend. Je bent constant in gesprek en in beweging.

Nou weet je waarom ik wat langer weg ben geweest. Ik ga proberen weer de dagelijkse routine op te pakken en dagelijks een stukje te schrijven. Mocht dat niet lukken dan komt er in ieder geval om de aantal dagen een stukje. Beloofd!

3 Reacties

  1. Het is inmiddels al weer weer een paar dagen geleden dat je een bericht geplaatst hebt op deze website…

  2. De namen wist ik wel. Ik had wel heel even moeite met de juiste personen bij de namen. Het ging dan wel om de kleine mensen.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!