6 augustus 2022

Laat opgestaan, ontbeten. Rond elf uur ben ik samen met Rianne naar de kringloop gegaan. We hebben uiteindelijk twee winkels bezocht, één aan de Molenmakershoek en de andere aan de Vlijtseweg. Waarom twee? Ze hebben natuurlijk niet hetzelfde boekenaanbod. Ja, daar ging ik voor … boeken. In de eerste winkel twee boeken gevonden: het huis van de moskee van Kader Abdolah en een verhalenbundel van Hella S Haasse.

Gek, ik heb me nooit eerder gerealiseerd dat er in de naam van Hella ook een S zit. Was dat altijd al zo?

Eenmaal thuis erg moe. Ik kon wel slapen. Niet gedaan. Rond zessen een eenvoudig docht voedzame maaltijd genuttigd. Rianne is daarna snel naar de bioscoop gegaan en ik? Ik heb wat was opgehangen en ben daarna Frans gaan doen. Begonnen met les 1, weer helemaal opnieuw. Nu tikken met liederen van Knef op de achtergrond.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!