18 november 2014 Een kleine kans?

Weer veel te vroeg wakker geworden. Ik maak me wel heel erg druk over het werk. Is er nog een kleine kans dat ik kan blijven of is het na 31 december echt voorbij bij de gemeente? Zelf denk ik dat het niet goed zal gaan maar ik weet nu zeker nog niet meer. Wat ik me ook afvraag is hoe ik zal reageren als ik hoor dat ik niet, en dat Marianne wel mag blijven. Graag zou ik dat graag heel rustig willen aanhoren maar ik denk dat ik in plaats daarvan echt met weglopen en ergens hard moet gaan zitten schelden en huilen. Lukt het me dan wel om daar nog te blijven tot eind van dit jaar?

Vragen genoeg waar ik nu nog geen antwoord op weet. Misschien is de situatie wel heel anders dan ik me nu voorstel en willen ze toch graag dat ik nog een tijdje blijf.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!