Zondag, 17 januari 2021

Een niet te bijster drukke zondag. De dag begon wat laat aangezien we om pas om twee uur ’s nachts naar bed waren gegaan. Wat heb ik dan wel gedaan? Muziek geluisterd en in een boek over Ischa M gelezen. De bedoeling was om in de avond een Star Trekfilm te bekijken. Na een klein half uur ben ik ermee opgehouden. De film had ik al eerder gezien en ik had er de rust niet voor om de film verder af te kijken.

2 Reacties

  1. Beste Chiel, bedankt voor je reactie. Vervelend dat je de familie van je vaders kant niet kent. Dat moet toch een gemis voor je zijn. Leuk dat je ook gedichten schrijft. Altijd leuk om te doen. Tot een volgende keer.

  2. Beste Bastiaan, Mooie website die je gemaakt heb, ik ben er per ongeluk op je site beland. Ik ken niet veel mensen van de familie Vinke, aangezien mijn vader zijn ouders vroeg kwamen te overleiden en hijzelf (55) helaas ook. Ik herken de onrust om een film niet af te kijken :). Zelf schrijf ik ook graag gedichten, en liederen. Vaak gevraagd rondom Sinterklaas. In mijn werk als verpleegkundig schreef ik jaarlijks voor 2 afdelingen met ongeveer 30 mensen voor ieder een persoonlijk gedicht voor 5 december.

    Met vriendelijke groeten,
    Chiel Vinke

Wat vind je van dit verhaal? Laat het me weten!